De Kracht van de Schrijfwijzer Etten-Leur

ProfielfotoPetra Hazeleger November 17, 2014
537 keer bekeken

Middelgrote gemeenten zijn er van overtuigd dat zij iets waardevols te bieden hebben! Ze zijn nabij, verbindend, innovatief, lenig en doelmatig. Dit blijkt uit de parels en good practices die wij presenteren in deze database. 

Ervaart u een uitdaging? Waarschijnlijk is een andere middelgrote gemeente u al voorgegaan. Gebruik deze parels om met elkaar in verbinding te komen!

 

 

De Schrijfwijzer van de gemeente Etten-Leur laat zien hoe een middelgrote gemeente in staat is om een nieuwe manier van communiceren op een innovatieve wijze te implementeren.

De schaal van middelgroot blijkt een voordeel te zijn. De lijnen zijn dermate kort dat de organisatie flexibel is en medewerkers elkaar enthousiasmeren. Het aanbieden van een schrijfcursus aan alle medewerkers is bij middelgroot relatief makkelijker te organiseren, omdat deze doelgroep beperkt is.

De Schrijfwijzer blijkt zich als een olievlek uit te bereiden. Andere gemeenten en ook overheidsinstellingen binnen de gemeente Etten-Leur willen ook graag aan de slag met een Schrijfwijzer.

Images

Communicatie